Cisionwire på EPiServer släppt

In Nyheter, Optimizely/Episerver by edenstrom9 Comments

Gamla Observer, Cision gör som nya NewsDesk.se (Okänt CMS, har dock två WordPressbloggar) och släpper Cisionwire, en egen nyhetsportal för pressmeddelanden.

På tiden, med tanke på Cisions, och även storkonkurrenterna Retriever och Agent25s, verksamhetsområden. Dessa bolag kan inte ha en odelat positiv syn på alla sätt det går att införskaffa omvärldsbevakning idag. En mer omfattande nyhetsaggregering kan användare gratis ta del av från aggregatorer som:

Norska NHST Media Group köpte nyligen Peter Ingmans omdesignade NewsDesk, som liknar Cisionwire på flera sätt. Bolaget omsätte förra året 9,4 Mkr och gjorde en förlust på 0,4 Mkr.

Förutom att Cision väljer EPiServer som CMS så innehåller portalen de sedvanliga taggarna, taggmoln, dela-med-dig-funktion, stöd för etiketter och RSS-flöden.

Kommentarer

  1. Hej. Frisim är skriven i Java. Jag använder samma index-struktur som bl.a. PSSpy, dvs Lucene. Jag tror att Hjalmar har gjort sin sajt i PHP/MySQL/Sphinxsearch/Perl. ツ

  2. Hej. Frisim är skriven i Java. Jag använder samma index-struktur som bl.a. PSSpy, dvs Lucene. Jag tror att Hjalmar har gjort sin sajt i PHP/MySQL/Sphinxsearch/Perl. ツ

  3. Hej, Nu är ju inte CisionWire en helt ny webbplats, utan snarare en uppdatering av en webbplats som funnits minst 10 år. CisionWire är en del av Cisions produkt/tjänsteutbud ”Connect” (http://se.cision.com/sv/Vara-tjanster/Skicka/). Många känner till tjänsterna under de tidigare namnen ”BIT” och ”Waymaker”.

  4. Hej, Nu är ju inte CisionWire en helt ny webbplats, utan snarare en uppdatering av en webbplats som funnits minst 10 år. CisionWire är en del av Cisions produkt/tjänsteutbud ”Connect” (http://se.cision.com/sv/Vara-tjanster/Skicka/). Många känner till tjänsterna under de tidigare namnen ”BIT” och ”Waymaker”.

  5. Cisionwire känns helt ok tekniskt i tiden. Inte mer. Designmässigt känns den betydligt mer tilltagande än andra sajter i genren. Jag gillar gränssnittet, färgsättningen o modern som döljer tekniken bakom. Det känns som jag sitter på en flygplats och vill ha senaste nyheterna o får den direkt. Jag gillar cisionwire, tro mig, inget annat, men jag skulle vilja att de byggde mer funktion på den design som visas upp. Man tror mer lurar bakom fasaden än som verkligen finns. Grym, lättnavigerad design, snyggt o fräscht, mindre bra navigationtänk o teknik. Cisionwire får av mig 3.5/5

  6. Cisionwire känns helt ok tekniskt i tiden. Inte mer. Designmässigt känns den betydligt mer tilltagande än andra sajter i genren. Jag gillar gränssnittet, färgsättningen o modern som döljer tekniken bakom. Det känns som jag sitter på en flygplats och vill ha senaste nyheterna o får den direkt. Jag gillar cisionwire, tro mig, inget annat, men jag skulle vilja att de byggde mer funktion på den design som visas upp. Man tror mer lurar bakom fasaden än som verkligen finns. Grym, lättnavigerad design, snyggt o fräscht, mindre bra navigationtänk o teknik. Cisionwire får av mig 3.5/5

Leave a Comment