Dermosil köper in litium e-handel av svensk partner

In Nyheter, E-handel, litium by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cloud Nine har börjat jobba med det finska hud- och skönhetsvårdsföretaget Dermosil. De har inlett med att ta fram en ny tjänst som gör det möjligt för deras kunder att handla i grupp och stödja olika välgörande ändamål. Allt på en litium e-handel lösning där den nya CSR-tjänsten integrerades. " - Vi människor mår bra av att få, men ännu bättre av att ge. Med Goodwill kan vi tillsammans med våra kunder göra en konkret och...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon