Drupal gör ett nytt försök att verka headless, det kommersiella bolaget lanserar Reservoir

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det första initiativet Contenta verkade inte bli någon headless-succé för Drupal, men grundaren Dries Buytaert har ett annat headless-äss i rockärmen. Det är nya Reservoir headless som egna kommersiella Acquia själva står bakom. Dries kallas det en Drupal-baserad "content repository" med alla nödvändiga web service API:er för att bygga decouplade front-end applikationer. Baserat på React, Ember front end, native applikationer, en augmented reality application eller en klassisk Java eller .NET application. Dries säger att detta initiativ...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.