Gammal iPad blaska från Lapidius av Apegroup

In iPad, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apegroup hör vi inte om lika ofta länge. Men det betyder inte att de inte har att göra. Större projekt och projekt längre ut i världen ska ligga bakom den lokala temporära tystnaden. Men nu hörs och syns deras senaste produktion över hela Stureplans egen lilla billboard. Där marknadsförs iPad-versionen av juristförfattaren Lapidius aningen bortglömda, något som inte är är helt orättvist, tredje del serietidningen Gängkrig 145 från 2009 (!) på Wahlström & Widstrand. Den tryckta...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.