Systembolaget.se på EPiServer relanserad av Doberman, F&B och Inuse

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström11 Comments

Update: De vann inte årets byrå (det gjorde Söderhavet) men en designrelease av en gammal svensk institution piggar nog upp. Tillsammans med Forsman&Bodenfors och Inuse har Doberman har fräschat upp Systembolaget.se som numera återfinns på en EPiServer CMS 6 med Microsoft FAST, ImageVault och en hel del annat. Söderhavet gjorde den visuella strategin för webbplatsen. Mat&Dryck-sökningen med "tagg-nedstängningsbara söktermer" (som även nya Hemnet.se på Ruby nyttjar) är fin. Det finns även inloggning för beställning och Cookie-baserade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej!
  Detta är åtgärdat nu, mvh Åsa

 2. Martin här var det mycket fel.
  Connecta var huvudleverantör för systembolaget.se (dvs EPiServer, FAST, E-beställning, integration osv). Doberman körde ID och GUI.

  Den gamla lösningen var Microsoft Content Management Server 2002 och Connecta hade inget med den att göra. MOSS 2007 har aldrig varit inblandad.

  Den lösning du hänvisar till att de tröttnade på gissar jag du menar del1 av e-beställningen. Den är alltså kvar men ombyggd/ihop byggd med resten av lösningen. Denna del1 fanns parallelt med MCMS 2002 alltså.

 3. Tack för update. Hade du gett oss ditt namn och kommenterat för en månad sedan hade det varit ännu bättre ;) Ska dubbelkika och uppdatera!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.