Systembolaget.se på EPiServer relanserad av Doberman, F&B och Inuse

In Check out/Kassasystem, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström11 Comments

Update: De vann inte årets byrå (det gjorde Söderhavet) men en designrelease av en gammal svensk institution piggar nog upp. Tillsammans med Forsman&Bodenfors och Inuse har Doberman har fräschat upp Systembolaget.se som numera återfinns på en EPiServer CMS 6 med Microsoft FAST, ImageVault och en hel del annat. Söderhavet gjorde den visuella strategin för webbplatsen. Mat&Dryck-sökningen med "tagg-nedstängningsbara söktermer" (som även nya Hemnet.se på Ruby nyttjar) är fin. Det finns även inloggning för beställning och Cookie-baserade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Hej!
  Detta är åtgärdat nu, mvh Åsa

 2. Martin här var det mycket fel.
  Connecta var huvudleverantör för systembolaget.se (dvs EPiServer, FAST, E-beställning, integration osv). Doberman körde ID och GUI.

  Den gamla lösningen var Microsoft Content Management Server 2002 och Connecta hade inget med den att göra. MOSS 2007 har aldrig varit inblandad.

  Den lösning du hänvisar till att de tröttnade på gissar jag du menar del1 av e-beställningen. Den är alltså kvar men ombyggd/ihop byggd med resten av lösningen. Denna del1 fanns parallelt med MCMS 2002 alltså.

 3. Tack för update. Hade du gett oss ditt namn och kommenterat för en månad sedan hade det varit ännu bättre ;) Ska dubbelkika och uppdatera!

Leave a Comment