Gazelles skarpa visioner om smarta städer och interaktiva, uppkopplade cyklar

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cykeltillverkaren Royal Dutch Gazelle i Holland har tagit fram en ny digital strategi som innefattar både Adobe Magento B2C och B2B e-handel. Så långt allt väl, men mer intressant är hur det holländska innoverar digitalt med egna cyklarna i fokus. Det finns nämligen sedan ett tag tillbaka möjligheten att prenumerera på en cykel för stadsbor i landet.

Kanske ingen jätteskräll då samma tjänster finns för flera andra fordon med kommande generationer av hyrcyklarna är intressanta. Gazelle har i sin vision samarbetat med t ex Amsterdam stad för att skapa ”smarta städer” delar som smarta cykelbanor. Det betyder att en förare kan ta del av vibrationer inför att den närmar sig väggupp eller övergångsställen direkt i handtaget. Tjänsten ska även kunna se till att farten hålls på rätt nivå via en interaktiv fåfärgsskärm på styret Här måste man nog jobba påVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.