Gazelles skarpa visioner om smarta städer och interaktiva, uppkopplade cyklar

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Cykeltillverkaren Royal Dutch Gazelle i Holland har tagit fram en ny digital strategi som innefattar både Adobe Magento B2C och B2B e-handel. Så långt allt väl, men mer intressant är hur det holländska innoverar digitalt med egna cyklarna i fokus. Det finns nämligen sedan ett tag tillbaka möjligheten att prenumerera på en cykel för stadsbor i landet. Kanske ingen jätteskräll då samma tjänster finns för flera andra fordon med kommande generationer av hyrcyklarna är intressanta. Gazelle...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon