Helikopterpiloter och Kudoskort nyheter på SBAB intranät och medarbetarportal

In Intranät, Java, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SBAB, som jobbar med Consid som teknisk partner, har berättat mer om sitt nya intranät, KMS och medarbetarportal på SiteVision CMS. Arbetet hos SBAB har letts av att ett nytt "Helikopterfokus" med "piloter" som agerar systemambassadörer införts. De kommer från alla bankens olika avdelningar och ska fått motivera sina enheter till användning samt komma med direkt feedback från organisationen. Detta har bland annat gett upphov till ett omtag inom att skapa gemenskap och engagemang på arbetsplatsen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon