Intellecta tror på Drupal 8 kunder, men gör kvartalsförlust på -60 Mkr

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kvartalsrapporterna från Intellecta, som äger en av världens största Drupal-företagsgrupper, är intressant läsning för hur den marknaden mår just nu. Men det är inte någon kul läsning q3 2016. Trots att de första inledningsorden faktiskt är: "Den globala användningen av Drupal 8 börjar ta fart vilket påverkar FFW positivt." Så redovisar Intellecta ett resultat efter skatt på -59,9 Mkr för det tredje kvartalet 2016.Nettoomsättningen uppgick till 116 Mkr (110) och byråintäkterna sjönk 2,3 procent till 99 Mkr (101)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.