Koenigsegg e-handel släppt på nopCommerce

In Check out/Kassasystem, nopCommerce, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kodexe är klara med en nopCommerce e-handel med PayPal PSP till till den svenska sportbilstillverkaren Koenigsegg. Michael Nilsson Pauli berättar att Koenigsegg Lifestyle AB:s nya shopp har som mål att profilera och framhäva det exklusiva sortimentet på ett attraktivt sätt. Nya Koenigsegg.com släpptes nyligen på WordPress CMS av Plucera....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment