Loomis köper in Sitecore, utmanar Episerver-installationerna

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Loomis på Episerver CMS utmanas av en Sitecore 8. De nya Loomis webbarna, där den amerikanska är först ut, landar nu i år på Sitecore istället för den Episerver Cloud Nine fått bygga de senaste sex åren, sedan sommaren 2011.En del av den nya lösningen är en "Business Continuity Plan (BCP)" med varningssystem som kan uppmärksamma regionala Loomisrepresentanter med email och SMS-alerts på en interaktiv karta. Det finns även Salesforce.com integration för marketing automation koppling till Sitecore Experience...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment