Lunds Universitet studenterna visar upp ex-arbeten över AR

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Studenterna som examinerades från Lunds Universitet och inriktningen Industriell design hade det svårare i år att redovisa sina ex-arbeten. Som annars brukar visas upp på Ingvar Kamprads Design Centre. AR och VR fick komma in och skapa en möjlighet för studenterna att nå ut till sin målgrupp digitalt.

” – Vi valde att samarbeta med Sayduck om denna fråga eftersom de har mycket erfarenhet inom AR och levererar en bra lösning som matchade vad vi ville uppnå med vår utställning.”

Säger Dante Zilliacus från Lunds Universitet. Med stöd från 3D- och AR-verktygen från Sayduck blev det ändå möjligt för familj, näringsliv och alla intresserade att utforska studenternas olika projekt, zooma in och i närbild ta del av alla detaljer. Nästan som om de hade den färdiga produkten och projektet precis framför sig. Se ett exempel från Sayduck Platform 3D AR här nedanför.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss