Lunds Universitet studenterna visar upp ex-arbeten över AR

In Content Marketing, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Studenterna som examinerades från Lunds Universitet och inriktningen Industriell design hade det svårare i år att redovisa sina ex-arbeten. Som annars brukar visas upp på Ingvar Kamprads Design Centre. AR och VR fick komma in och skapa en möjlighet för studenterna att nå ut till sin målgrupp digitalt. " - Vi valde att samarbeta med Sayduck om denna fråga eftersom de har mycket erfarenhet inom AR och levererar en bra lösning som matchade vad vi ville...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon