McDonalds svarar Max, erbjuder seg omnikanal via touchbaserad självservice

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

McDonalds restaurang på Regeringsgatan har stängt ned samtliga kassor. Istället hänvisas, ofta förvånade och irriterade stressade Stockholmskunder, till åtta stycken touchbaserade skärmar till höger om ingången. Enbart där, och ingen annanstans, måste hamburgarbeställningar framöver läggas. Det är en ny typ av touchskärmar, runt 10 cm tjocka, som används. De har ställts upp rygg mot rygg. Ström och uppkoppling kommer från skyddade sladdar upp i taket. Hoppas de är tåliga. Redan under lunchtid hamrar otåliga besökare hårt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Gud vad illa detta är @mcdse, är det för sent att dra tillbaka denna satsning? Kunderna vänder i dörren på Kungsgatan.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.