McDonalds svarar Max, erbjuder seg omnikanal via touchbaserad självservice

In CXM, E-handel, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

McDonalds restaurang på Regeringsgatan har stängt ned samtliga kassor. Istället hänvisas, ofta förvånade och irriterade stressade Stockholmskunder, till åtta stycken touchbaserade skärmar till höger om ingången. Enbart där, och ingen annanstans, måste hamburgarbeställningar framöver läggas. Det är en ny typ av touchskärmar, runt 10 cm tjocka, som används. De har ställts upp rygg mot rygg. Ström och uppkoppling kommer från skyddade sladdar upp i taket. Hoppas de är tåliga. Redan under lunchtid hamrar otåliga besökare hårt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Gud vad illa detta är @mcdse, är det för sent att dra tillbaka denna satsning? Kunderna vänder i dörren på Kungsgatan.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.