KFC och Burger King Sverige väljer Oracle för snabbare affärsbeslut

In E-handel, Nyheter, Oracle ATG Web Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nordic Service Partners (NSP), en av de största operatörerna av snabbmatsrestauranger i Sverige och Danmark, har valt använda Oracle Simphony Cloud Point of Sale (POS) i sin tillväxt. Oracle Simphony används initialt på 19 KFC-franchiseanläggningar i landet. De ska kunna fatta affärsbeslut snabbare, samtidigt som arbetsflödena förenklas för både front- och back-of-the-house-anställda.

0
ställen installeras det
AD:  

Få ovärderliga råd och kunskap inom området. Öppna upp ett MKSE.com expert online videosamtal på några minuter. Skaffa ett MKSE 🔭 Premium konto idag. En del av MKSE Patreon medlemskapet. Experutvärdering, personligt stöd plattformsval, intel/databastillgång och rådgivning längs med vägen.

” – Oracle hjälpte oss att minska de tekniska hindren för affärstillväxt genom att förena våra lager- och försäljningsdata i hela vår restaurangportfölj i en enda instrumentpanel .. Tillsammans med de avancerade analys- och rapporteringsfunktionerna i systemet kan vi enkelt spåra de mest populära artiklarna ner till varje plats och beställningskanal. Det gör att vi bättre kan planera för lager och bemanning baserat på inköpsprognoser så att våra kunder får en bra upplevelse oavsett hur, när eller var de beställer.”

Säger Patrik Eliasson, Head of IT, NSP. NSP är annars en användare av Future Ordering omnichannel, app ordering, kiosk ordering och web ordering e-handel. Liksom bl a Bastard Burgers, Sushi Yama, Leo’s, Nandos, Pizza Hut och MAX.

Beställarstöd inom martech, e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss

    MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Serveringsrobotarna intar McDonald's