Mobilizera valde SiteVision av Limepark

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Mobilizera är en oberoende franchisekedja med försäljning av mobila lösningar med fokus på privatmarknaden. Nu har de fått en javabaserad SiteVision som CMS. Samt en trevlig webb med flera coverflows och annat i jQuery. SiteVisionfabriken Limepark stod bakom. Lustigt att allt ligger under katalogen /38 bara. SiteVision 2.7 är det som gäller så det kommer inte från produktversionsnumret....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention Mobilizera valde SiteVision av Limepark | Might Know Something Else -- Topsy.com

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.