Movable Ink personalisering omsätter miljarden, poppis bland skandinaviska marknadschefer

In CDP, DMP, CXM, DAM, Marketing Automation, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Movable Ink har lyckats charma en hel del marknadsavdelningar med egna stödet för att skapa mer dynamiska nyhetsbrevsutskick. Movable Inks teknik bygger på:

  • Kopplingar mot brand guidelines i ett eget inkopplat Design System
  • En egen kunskap kring CTA och kopplingar till andra UI-objekt framtagna av t ex webbyrå/CX-partners
  • API-kopplingar med dynamiska data kring t ex prissättning och lojalitetsprogram
  • Kopplingar till Ratings/Reviews och
  • Ett eget CDP/DAM/PIM-bibliotek med ägda bilder och grafiskt material som automatiskt och i realtid söks fram för bäst effekt i förhållande till målgrupp och mottagare.

En aning fler intelligenta delmoment än t ex 103,3 mdr-bolaget Intuit MailChimp, med andra ord.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Flygplatskoder och realtids-cropping ger personligare tilltal i flygbolagets direktkommunikation

Personaliseringsföretaget har därav fått in en hel del svenska kunder och marknadsförare. Skandinavien är faktiskt främsta fokusmarknad före Holland och Belgien. På kundlistan står Schibsted, Under Armour, Lenovo, Dixons, T Mobile, Nickelodeon, NBA, Viacom, Delta, Uber, Dunkin, Clarins, Rakuten och Bransdal Group.

Imponerande är också att det amerikanska gänget (med kontor i London) nu passerat 1 miljard i ARR, årliga återkommande intäkter. Antalet anställda har passerat 500 ochDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Prada inleder omfattande samarbete med Adobe Experience Cloud


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon