New Amsterdam öppnar upp 65 man stark svensk Magento 2-låda

In Adobe Commerce / Magento, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström6 Comments

New Amsterdam är en ny byråbekantskap i Sverige. Liksom flera andra e-handelskonsulter som slår sin in på marknaden fokuserar de nästan uteslutande på Magento 2. Hela 65 anställda ska de vara, iaf "tillsammans med våra nära samarbetspartner". De erbjuder tjänster inom alla e-handelsområden.En av de nya svenska referenser de kunnat visa upp är PEAS - The Institution for Protein Environment Affinity Surveys. PEAS bedriver avancerad forskning och har tagit fram en helt ny produkt för att kunna diagnostisera inflammatoriska... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Om de har lyckats växa till 65 personer anställda så är jag väldigt imponerad. Men det låter väldigt osannolikt. Vad innebär samarbetspartners i detta fall, outsourcing eller underkonsulter?

  2. Ja precis, de kanske man kan komplettera med i artikeln. För att om det stämmer är det ju sensationellt snabb tillväxt, men det är lite oklart om det faktiskt gör det kan ja tycka. Vi på Nordic Web Team ska också ställa ut på NES17. Så kanske får fråga då. :) (Linkedin och Allabolag tyder på 2 anställda)

  3. JA Jonas exakt min tanke. Som sagt, att dom blivit 65 personer är bara och gratulera , hade varit roligt om ni kunde göra ett djupare reportage/nyhet om hur dom lyckades bygga så fort då tillgången på kompetenta Magento resurs är en bristvara.

    Låt höra Martin vad har vi missat?

  4. New Amsterdam arbetar idag med att utveckla ehandel för ett 20-tal kunder, mestadels på Magento. Vi har haft en bra tillväxtresa hittills, men riktigt så snabbt har vi inte växt att vi är 65 anställda och vi har en bit kvar innan vi utmanar NWT i omsättning och antal anställda. :) För att leverera en komplett lösning för digital handel inkluderar det ett 40-tal tjänster och områden som vi idag erbjuder våra kunder tillsammans med våra partner – framförallt retailbyrån BAS som vi har ett nära samarbete med – och vårt totala team är fler än 65 personer. New Amsterdam är 12 personer idag, alla med lång erfarenhet av Magento och där flera tidigare har arbetat för Magento med utveckling av plattformen. Det stämmer att vi är partner på NES17 och jag hoppas ni får möjlighet att komma och träffa oss och besöka vårt symposium där vi berättar hur vi utvecklar världens bästa ehandel. @Jonas, vi missade varandra på Imagine i Las Vegas, men vi ses på NES så får du fråga mer. :) Gå gärna in på http://www.newamsterdam.se och läs mer om oss samt följ oss på sociala medier #newamsterdamse. Kontakta mig direkt om ni har några frågor. Mvh Daniel Myrbäck – VD New Amsterdam

Leave a Comment