Omöjligt utvärdera en CMS- och e-handelsplattform 2017, Gartner och Forrester kväver konkurrensen

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Undersökningsföretagen Gartner och Forrester spelar några av de mest betydelsefulla rollerna när större och medelstora kundföretag ska bygga sina digitala upplevelser. I en global värld med oändligt av möjligheter är det deras Quadrant respektive Wave analys som kan ta några få lyckliga produktleverantörer från longlists till en shortlist. Med tillhörande intervjufas och en eventuell slutförhandling om licensarvode. Men i kundupplevelsehanteringens tid har t ex CMS blivit en mer självklar funktion som nära ska kopplas samman med CRM, Marketing...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Träffsäker genomgång, Martin.
    Blir spännande när produkten blir kommunikstionskanalen (vilket redan många produktbolag redan insett). Vilken rapport ska man köpa då? 😎

  2. Tack. 75% av kravmassan har alltid varit unik per användare, så det finns fortfarande ingen generell rapport som kan hjälpa. Och dyrt att handla upp 8-9 st rapporter.
    Men de är ändå ett fint redskap i mixen och framförallt i samtal tillsammans med kund. För att få ned mängden alternativ.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.