Omöjligt utvärdera en CMS- och e-handelsplattform 2017, Gartner och Forrester kväver konkurrensen

In CXM, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Undersökningsföretagen Gartner och Forrester spelar några av de mest betydelsefulla rollerna när större och medelstora kundföretag ska bygga sina digitala upplevelser. I en global värld med oändligt av möjligheter är det deras Quadrant respektive Wave analys som kan ta några få lyckliga produktleverantörer från longlists till en shortlist. Med tillhörande intervjufas och en eventuell slutförhandling om licensarvode. Men i kundupplevelsehanteringens tid har t ex CMS blivit en mer självklar funktion som nära ska kopplas samman med CRM, Marketing... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Träffsäker genomgång, Martin.
    Blir spännande när produkten blir kommunikstionskanalen (vilket redan många produktbolag redan insett). Vilken rapport ska man köpa då? 😎

  2. Tack. 75% av kravmassan har alltid varit unik per användare, så det finns fortfarande ingen generell rapport som kan hjälpa. Och dyrt att handla upp 8-9 st rapporter.
    Men de är ändå ett fint redskap i mixen och framförallt i samtal tillsammans med kund. För att få ned mängden alternativ.

Leave a Comment