Responsive Design e-handel för Poc Sports

In Check out/Kassasystem, mCommerce, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

M-commerce, mobil e-handel, har det ju pratats en del om nu. Här kommer ett alternativ från Panagora. Svenska Poc, ett företag som säljer skydd för skid- och snowboardåkare, har fått en Responsive Design E-commerce lösning av tillverkaren.

http://www.ehandel.se/artikelbilder/thumbs/500/1071.jpg

E-handelstillverkaren berättar att deras e-handelslösning  ska göra det möjligt att sätta ihop en responsiv design till en nätbutik.

Men lanseringen får kritik för att inte vara helt regelrätt utförd, den strular i vertikalt/horisontellt läge och består bara av två storleksvarianter, till skillnad från mer ”ren responsive design”, som t ex förra veckans nya Smashingmag.com (som består av hela fem storleksvarianters responsive design).

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Alliance köper in Shopify Plus av Panagora, ersätter svensk lösning

Samtidigt kommer uppgifter om att hela 11% av e-handeln är mobil, upp från 5,5% i december 2010.

Kommentarer

  1. Responsive e-handel är ett område som innebär stora problem. De har bara kört två layouter, vilket får en att undra varför dom över huvudtaget kör responsive och inte mobilt tema

  2. Här måste ju betalväxelleverantörerna komma ikapp om det ska lyfta. DIBS är väl klara med mobila lösningar men hur är det med de andra?

Leave a Comment