Ett nytt landskap för Digitala Plattformar målas upp

In CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

När silos bryts går inte längre att enbart titta på CRM, CMS och E-handelsplattformar. Det är inte så kundernas ledning, CIO och CMO väljer att måla upp egna behovet av plattformar konstaterar amerikanska DCG i en ny rapport som släpps senare i maj. Snarare är det områden som: Engagement Platform Contextual Profile Platform E-commerce Platform Cognitive Platform Content Platform Digital Process Platform Med följande egenskaper som de större beställarna behöver förstå, bestämma sig om och köpa...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon