Salesforce vertikalanpassar mot vården, e-handel för ”Direkt Till Patient”

In E-handel, Nyheter, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är nya vertikal- och branschanpassningar från e-handelsplattformarna när en någorlunda mättad marknad ska växlas upp och utökas i sidled. För vård- och hälsoindustrin i USA har Salesforce i veckan släppt en version av Salesforce Commerce Cloud e-handel som är anpassad enligt bl a Health Insurance Portability and Accountability Act of 1996 (HIPAA) och därmed helt OK att molninstallera för t ex sjukhus och vårdinstitutioner landet över.

0 %
av patienter som upplevde stök vid läkemedelsbetalningar ska varit positiva

 

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Det nya stödet ska även ge möjlighet att använda sig av D2C funktioner, denna gång kallade Direkt till patient, samt olika typer av sjukvårdsanpassade B2B-beställningar.

” – I dagens snabbrörliga landskap kring vård måste aktörer hitta sätt att tillgodose patienter och leverantörer med nya upplevelser .. Med Commerce Cloud som drar nytta av plattformsfunktioner som Data Cloud och [artificiell intelligens (AI)], kan sjukvårdsorganisationer bädda in personliga handelsmöjligheter i varje kontaktpunkt och utnyttja automatisering för att minska driftskostnaderna.”

säger Michael Affront senior vice president och general manager för Commerce Cloud i ett uttalande.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Impact Commerce vinner BoConcept kontot