SAS använder Drupal i väntan på Adobe, Episerver för Sas.se fortfarande

In Adobe AEM, Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

I väntan på den större Adobe Experience Manager-upprättningen (?) blir det mer Drupal för SAS.Bolaget har uppdaterat sin blogg och Drupal-satsning Scandinavian Traveler med en ny exklusiv resesektion av Lovisa De Geer som berättar om världens alla lyxhotell. Satsningen görs tillsammans med American Express. SAS är idag en Sogeti Episerver kund med, vad som ska vara, en väldigt snårig installation bestående av flera utdaterade Episerver installationer. Samt en integration av IBM WebSphere. Det har även resulterat...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment