Sitecore utökar med inRiver Product Information Management

In Nyheter, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sitecore har teamat ihop med inRiver för att integrerat erbjuda inRivers Product Information Management plattform (PIM). Den är inriktad på att stödja och hantera aktuell produktinformation. Samarbetet innebär att plattformarna hjälps åt att föra ut korrekt och aktuell produktinformation till kunders webbsidor. Några av inRivers svenska kunder är Stadium, Svanströms, Halens, New Wave, TAC och Strålfors. Sitecore berättar även om lokalkunden Copenhagen Malmö Port AB (CMP) som är nöjda med "ökat säljtryck och bättre kundservice" via...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.