Sogeti öppnar SharePoint center i Stockholm

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Rätt att satsa i lågkonjunktur? Idé 2: Sogeti öppnar den 21:a oktober upp ett SharePointcenter i Stockholm. Vid lanseringen ska "ett 10-tal experter" finnas centralt tillgängliga för nya uppdrag. Vad betyder det i praktiken, runt 7 heltidare? Är det ett "center", Sogeti? Men fler ska anställas, enligt Sogeti som påstår att marknaden för SharePoint-lösningar växer. Som jag tidigare skrivit, marknaden i USA verkar inte hålla med. Sogeti har sedan tidigare ett gäng EPiServer konsulter i ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Värt att notera är att Sogeti förutom EPiServer Centret i Uppsala även har ett SharePoint Center i Göteborg som omfattar 26 heltidskonsulter som även stöttar sina duktiga kollegor i Stockholm.

  2. Värt att notera är att Sogeti förutom EPiServer Centret i Uppsala även har ett SharePoint Center i Göteborg som omfattar 26 heltidskonsulter som även stöttar sina duktiga kollegor i Stockholm.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.