Sogeti öppnar SharePoint center i Stockholm

In Nyheter, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom2 Comments

Rätt att satsa i lågkonjunktur? Idé 2: Sogeti öppnar den 21:a oktober upp ett SharePointcenter i Stockholm. Vid lanseringen ska "ett 10-tal experter" finnas centralt tillgängliga för nya uppdrag. Vad betyder det i praktiken, runt 7 heltidare? Är det ett "center", Sogeti? Men fler ska anställas, enligt Sogeti som påstår att marknaden för SharePoint-lösningar växer. Som jag tidigare skrivit, marknaden i USA verkar inte hålla med. Sogeti har sedan tidigare ett gäng EPiServer konsulter i ett...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Värt att notera är att Sogeti förutom EPiServer Centret i Uppsala även har ett SharePoint Center i Göteborg som omfattar 26 heltidskonsulter som även stöttar sina duktiga kollegor i Stockholm.

  2. Värt att notera är att Sogeti förutom EPiServer Centret i Uppsala även har ett SharePoint Center i Göteborg som omfattar 26 heltidskonsulter som även stöttar sina duktiga kollegor i Stockholm.

Leave a Comment