Stayhard.se satsar på Litium Studio 4.5

In litium, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Byten till andra generationens system syns allt oftare i vår. E-handlare som varit med ett tag växer ur de ursprungliga systemen och byter till nya, modernare, flerkanals e-handelslösningar. Modesajten Stayhard lämnar nuvarande e-handelslösning för nya Litium Studio 4.5. Lösningen har integrerats mot affärssystemet Harmoney. Även om kunden redan tidigare var litiums genom förvärvet av tidigare leverantören, svenska Incordia. Satsningen innebär även ny design och bättre produktfiltrering. Tid har även lagts på det nya systemets analysmöjligheter. Stayhard...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Sajten vann Retail årets tekniska lösning! Hahahahaha

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.