Stor dag för svenska Centra, vinner hela Paul Smith

In Centra, E-handel, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Det är börskrasch idag igen och inflationen har pressat upp vissa matpriser med 25-30 procent. Men Centra har en bra dag. Nya på kundlistan är hela brittiska Paul Smith. Både stort för bolaget då det är ett omfattande brand men även ett av de första större, rena brittiska kundcasen för det sex år gamla svenska e-handelsplattformsbolaget.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

Paul Smith’s hela D2C och wholesale business ska migreras till Centras plattform omgående. Nu vill Centra med detta startskott ta sig an ännu större case på den brittiska marknaden.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordic Knots köper in internationellt anpassad Centra och Sanity e-handel av NoA Ignite

Paul Smith och Hannah Bennett, Head of Digital, är sedan tidigare samt i nuvarande form en användare av Magento Adobe Commerce. Paulsmith.com är idag en kund sedan några månader tillbaka av bl a Klevu AI, Dotdigital Marketing automation samt finska Nosto.

Partner inom projektet är brittiska Limesharp med kontor även i Nya Zeeland. Ett bra kvitto att en svensk headless commerce / Composable Commerce plattform väljs ut med tanke på det omfattande utbudet av lösningar som finns de två geografiska punkterna emellan.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan