Svenska e-handlare hackade via Klarnas WordPress plugin

In Nyheter, Check out/Kassasystem, E-handel, WooCommerce, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Covid-19 och hemmaarbetandet verkar öppna upp nya dörrar för hackare världen över. Efter vad som nog får kallas en nationellt rekordlång nedstängning av Mekonomen.se kassasystem (har nu pågått i över två veckor) och e-handel har även självaste Klarna drabbats. " - Jag kommer nog att sluta använda Klarna efter detta och vara extremt försiktig med att handla i någon shop som använder Klarna Checkout. " MKSE.com får veta av e-handlaren Peter Fransson att det finns ett större...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon