Talking To Me vinner voice-uppdrag hos fordonsaktör

In CXM, AI, ChatGPT, Machine Learning, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Talking to me, Sveriges första och enda voicebyrå som jobbar uteslutande med Conversational AI och Voice Design har tagit en ny kund denna varma augustifredag. Det är svenska bolaget Consenz som är aktör inom digital säkerhet för fordonsindustrin. De jobbar främs med smarta tjänster för uppkopplade bilar. Talking to me ska sköta och ta fram en ny strategy, design och utveckling av Consenz anpassade ”in-car Voice Assistant” med tillhörande ”conversational interface”.

”Det är fantastiskt att kunna bidra till ett företag som använder cool teknik för att öka trafiksäkerheten, särskilt i utvecklingsländer. Att utveckla Conversational interface för en riktig handsfree och voice-first-tjänst som detta är ett drömuppdrag.”

Säger Mattias Falkendal på Talking to me.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Soultech vill ta 3000 mdr marknad, får stöd från NA-KD, Doktor.se och Skincity

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss