TeliaSonera Corporate överger open source java

In Liferay, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Efter några höstskott på Liferay java open source är det .NET igen för TeliaSonera. Det gäller dagens release av nya årsredovisningswebben annualreports.teliasonera.com som tagits fram av byrån Narva i Stockholm. Halvarson & Hallvarsson är de som har tappat uppdraget. TeliaSonera har sedan 2011 valt lägga delar av sina sajter på EPiServer CMS. Nya sajten ståtar främst med några  scriptade, riktigt fina grafer men även även innehållsrik men en mängd informationssidor för alla aktieägare. Stylad (tack!) AddThis...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Har Telia addThis som utreds för att tracka användare beteende utan deras tillåtelse?

  2. Teliasonera.com relanserad och re-directas numer till teliacompany.com.
    Nya siten baseras på Episerver Digital Experience Cloud (DXC). CapG har utvecklat den nya siten.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.