Wirify one-click wireframes kan vara en idé inför pitchen

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Dags för tips om verktyg som kan komma till pass i CMS-projektet. Eller det blivande CMS-projektet. Wirify är en ny, kul, förhoppningsvis halvt användbar tjänst som låter dig göra om vilken webbsida som helst till en wireframe. Med bara ett klick. Ja, eller några stycken i alla fall. Kanske inte är helt fel inför en webbpitch med snabbt inkallade presentationsmöten där kundens gamla sajt behöver pimpas upp. Så ser ni till att få uppdraget lite snabbare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Wirify är fint! Framförallt är det ett bra verktyg för att visa på viktning av ytor och innehåll på en existerande webbplats.

    Vid pimpning så brukar iaf jag vilja ta några steg tillbaka och rita upp ytorna ännu mer grundläggande.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.