12 000:- SEK för att bjuda in en bloggare

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Entreprenören och Kaupthingjunioranalytikern Ola Mattissons nystartade konsultgäng 7billion fortsätter presentera mindre rumsrena affärsförslag. Pengar verkar vara allt för det där gänget. Det senaste, scoutat av Ola Eriksson, journalist på tidningen Dagens Media, är att de tar 12 000:- SEK för att bjuda in en bloggare till pressträff. 7billion underskattar svenska CMS- och communitykunder. Numera är det högutbildat, erfaret folk. Ofta med konsultbakgrund och bättre teknisk förståelse än bra många konsulter, och framförallt säljare. Det finns inte många "Morgonsoffa 40-talister" (inget ont om årskullen,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment