24Optics.com valde Magneto e-handel

In Adobe Magento 2, Check out/Kassasystem, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Webbhuset har släppt 24optics.com på Magneto e-handel. En release som kryddats med Klarna och Trygg e-handel och visar glasögonen med tydliga bilder och enklare dela-funtioner. Webbhuset har tidigare byggt e-handel för Jollyroom.se och Fabulous Living. Byrån står även bakom nya Orrefors.se som kom alldeles nyligen....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Brödsmulorna hjälper inte så mycket på produktsidorna.  Om man ifrån startsidan klickar GLASÖGON i topmenyn så ser brödsmulorna ut som följer.

  Hem
  > Produkter
  > GlasögonKlickar du sen på en produkt(glasögon) ser det ut så här:

  Hem
  >Nike 4192

  Är du inne på tex Nike så är den inte heller vald i vänsternav.  Man kan ju använda Back-knappen i webbläsaren men har man gått in på en produkt ifrån startsidan och sen vill se fler så blir det lite rörigt.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.