24Optics.com valde Magneto e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Webbhuset har släppt 24optics.com på Magneto e-handel. En release som kryddats med Klarna och Trygg e-handel och visar glasögonen med tydliga bilder och enklare dela-funtioner. Webbhuset har tidigare byggt e-handel för Jollyroom.se och Fabulous Living. Byrån står även bakom nya Orrefors.se som kom alldeles nyligen.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Brödsmulorna hjälper inte så mycket på produktsidorna.  Om man ifrån startsidan klickar GLASÖGON i topmenyn så ser brödsmulorna ut som följer.

  Hem
  > Produkter
  > GlasögonKlickar du sen på en produkt(glasögon) ser det ut så här:

  Hem
  >Nike 4192

  Är du inne på tex Nike så är den inte heller vald i vänsternav.  Man kan ju använda Back-knappen i webbläsaren men har man gått in på en produkt ifrån startsidan och sen vill se fler så blir det lite rörigt.

Leave a Comment