Expressen.se äntligen som iPhone app

In iPhone, Nyheter, Paywall by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Expressen.se teamen med konsulter trycker ut fler mobila satsningar. Nu är det nya Expressen.se iPhone-appen "Berättande som berör" på 5,2MB som äntligen är släppt. De har inte haft någon egen app förens nu, dock finns bl a Expressen TV som app. Nytt är bl a inställningar för varje användare, nyhetsflashar, avdelningar och rätt stora bilder och artikellayout. Det finns dela via mail/Facebook, "bokmärk", bläddra från artikel till artikel samt annonser. Expressen är sena med sin app, men...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. “Förhoppningen var att lansera appen innan sommaren. Förseningen beror bland annat på att en av de ansvariga personerna på Expressen är föräldraledig.”

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.