Absolut Vodka fortsätter satsa på EPiServer av Nansen

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Absolut Vodka har franska ägare i Pernod Ricard, men väljer fortfarande svenskt CMS när det ska byggas nya kampanjer. Nansen står för EPiServer CMS 6-utvecklingen även på nya Absolut Blank som designats av Great Works och Teenage Engineering. Kampanjen består även av en iPhone-app som är kopplad till ett galleri på sajten. Absolut och ägarbolaget Vin & Sprit har en färdig struktur för EPiServer-projekt och plattformar. Där figurerar/figurerade även bl a Ottoboni och iTeam som leverantörer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.