Active Solution släpper Söderbaumska skolan på Sharepoint

In Nyheter, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by edenstrom4 Comments

Sharepoint kanske inte tar några jätteskalper i CMS-världen. Men inom mindre svenska skolor hör jag allt oftre om Sharepoint. Senast är friskolan Söderbaumska skolan som får en portal i MOSS Sharepoint 2007. Leverantör är Stockholmsbaserade Active Solution. Active Solution är även en EPiServer solution partner. I den årliga Active golfturneringen stod EPiServers Annika Jansson, Partner Manager Sweden, som segrare. Ni tar till det som krävs för att bli premium solution partner eller, Stellan Ahlgren? ;)... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,
    Självfallet tar vi till alla medel som står till buds! Skämtåsido så tror jag att Annica spelade ut ”gubbarna” fullständigt så det var helt på egen förtjänst som hon vann.

  2. Hej,
    Självfallet tar vi till alla medel som står till buds! Skämtåsido så tror jag att Annica spelade ut ”gubbarna” fullständigt så det var helt på egen förtjänst som hon vann.

Leave a Comment