Adobe vill ersätta Eclipse med Adobe Edge Code, presenterar Adobe Campaign

In Adobe AEM, Java by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har hunnit fram till utvecklarverktygen i sitt påkostade äventyr med att bryta sig in i CMS- och webb/e-handelssfären.

Adobe Edge Code är deras ersättning till uppskattade, men gränssnittsmässigt eftersatta och idag rätt trötta open source Eclipse.

Det är en kodeditor som är snabb, enkel och mycket anpassningsbar. Det ska gå enkelt att nå frontend-element och se CSS klasser inline. Det finns även en uppsjö av extra extensions för att utöka editorn för personligt bruk. Adobe Edge Inspect finns för att inspektera kod live, Adobe Edge Reflow för visuella media queries och så finns Adobe Lens.och produkten ska vara väl anpassad mot Adobes numera väldigt omfattande flora av CMS/CXM AEM-portfolioprogram och tredjepartsleverantörer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Förändringar och besparingar inom e-handel/IT att vänta på Åhléns

Adobe Edge Code är i sin tur byggd på ett annat, yngre öppet källkodseditorprojekt, Brackets.

I övrigt har Adobe AEM på sistone uppdaterats med en fullständig integration mellan AEM och Adobe Campaign (tidigare Neolane). Den nya versionen ska både kunna hantera okända besökare samt kända kunder och ge dem en personligare upplevelse. Campaign ska även uppdaterats för att kunna hantera stora mängder kampanjer och riktade realtidsutskick. Både för en specifik marknad eller globalt.

Neolanes kundlista är mycket stark i norden. Åhlens, Comhem, Fortum, Inkclub, Kicks, Lindex, SAS, PEAB, Stadium, Schibstedt, Telenor, SvD, Tele2 Aftonbladet, Axstores och Ikano är kunder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Förändringar och besparingar inom e-handel/IT att vänta på Åhléns

Leave a Comment