Aftonbladets community hemligheter avslöjas på Social Media Summit 2009

In Nyheter, XCAP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Josh XCAP arrangerar Social Media Summit 2009 den 26:e maj på Hotel Anglais, Stureplan. Ett seminarium där communityföretaget har bjudit in några av de största communityköparna i landet. Som Andreas Aspegren, communityansvarig på Aftonbladet och Perfect Fools VD Patrick Gardner, som står bakom sociala media för BBC, AEG och Umbro. Även Axel Björklund från DN På Stan, DN:s mobilchef Johan Brandt, Johan Ronnestam (tidigare konkursade Foreign) och Andreas Ströberg på Josh kommer tala. Inblick i hur...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.