Aim’n passerar 270 Mkr, handlar upp Centra Wholesale e-handel

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aim’n tights och sportswear fortsätter växa. I takt med internationella framgångar och efterfrågan från globala återförsäljare ska bolaget nu accelerera digitalt med en ny Centra headless. Aim’n satsar på “e-handel för wholesale”. En Wholesaleverksamhet som ska drivas med samma metod som tidigare. E-handelsteamet ska direkt driva framtida försäljning mot återförsäljare, “Direct-to-Retail”, på samma sätt som de idag driver sin e-handel.

Aim’n visade sig nyligen redan omsätta 270 Mkr och kan visa upp en vinst på 42 Mkr. Vinstmarginalen är på hela 15,5%.

”- “Aimn är ett digital-first varumärke, och vår DTC-kanal kommer fortsätta vara vår viktigaste försäljningskanal. Men i takt med våra framgångar har vi fått in överväldigande mycket förfrågningar från återförsäljare som vill sälja våra produkter. För att vi ska kunna serva dessa återförsäljare på bästa sätt har vi nu valt att satsa på en digital e-handelslösning för wholesale på Centra. Lösningen är en version av vår e-handel, med fokus på att konvertera återförsäljare.”
Säger Josefin Sjölander, Wholesale Manager på Aim’n.
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oscar Jacobson byter e-handelsplattform, in med NoA Ignite och Centra