Aim’n passerar 270 Mkr, handlar upp Centra Wholesale e-handel

In Centra, E-handel, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Aim'n tights och sportswear fortsätter växa. I takt med internationella framgångar och efterfrågan från globala återförsäljare ska bolaget nu accelerera digitalt med en ny Centra headless. Aim’n satsar på “e-handel för wholesale”. En Wholesaleverksamhet som ska drivas med samma metod som tidigare. E-handelsteamet ska direkt driva framtida försäljning mot återförsäljare, “Direct-to-Retail”, på samma sätt som de idag driver sin e-handel. Aim’n visade sig nyligen redan omsätta 270 Mkr och kan visa upp en vinst på 42...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon