Allsång på Skansen inför bättre mobil Twitter chatt

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Inför Allsång på Skansen 2011 har Polopoly (ett tag till) javakunden SVT.se sett till att skaffa en ny, svensk .NET-baserad Netdialog ChatOne2Many chatt till Twitter-initiativet #Guldsoffan. Den nya Twitter-chatten är helt klart inspirerad av ledande chattjänsten CoverItLive med mobilt gränssnitt, "starta liveuppdatering" prestandastöd, löpupplägg och profilbilder. Kul att lokala alternativ tar skalper, trots svenskt språkstöd i nyss nämnda förstahandsval....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.