Ansvarstagande värderingar syns på Nolatos nya digitala närvaro

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Sitecore och Episerver-fokuserade Kodexe har tagit en ny kund i Nolato. De ska ta fram en ny koncerngemensam webbplatslösning tillsammans. " - Den nya webbplatsen ska ha ett tydligt kundfokus, samtidigt som den även ska ge koncernens övriga intressenter, till exempel aktiemarknaden, en bra bild av Nolato som ett framgångsrikt företag med hög kompetens och ansvarstagande värderingar." Säger Mats Håkanson, ansvarig på Nolato för den kommande webbplatsen. Nolato är en svensk, börsnoterad koncern med verksamhet i...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment