Användarnas yttersta behov och modern tjänstedesign bakom nya Botkyrka kommun

In Offentlig sektor, Java, Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har under veckan lanserat den nya kommunwebben botkyrka.se och digitala startpunkten på SiteVision 7 för Botkyrka kommun. Arbetet ska ha utgått från olika arbetssätt och moderna metoder inom tjänstedesign. För att kunna utgå från användarnas behov och skapa en mer tillgänglig, serviceinriktad och användarvänlig webb. "– Kommunens verksamhet är bred och det är en utmaning att bygga en webb som möter så pass många behov som våra målgrupper har. Målet är såklart att skapa större...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon