Havs- och Vattenmyndigheten live med ny digital identitet av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, Sitevision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Havs- och Vattenmyndigheten har lanserat sin nya digitala identitet och webb på havochvatten.se under dagen. Det tillsammans med ett projektteamet för ny externwebben från Consid som har jobbat tillsammans med några representanter från Havs- och Vattenmyndighetens digitala enhet.

Nya havochvatten.se på SiteVision CMS är bakgrundsanimerad men med fokus på moderna helskärmsmobiler och har målgruppsingångar för self-service inom Mina sidor samt ett CX-fokuserat sökfält samt länkar för snabb direktkontakt med myndigheten.

Havs- och vattenmyndigheten är en svensk statlig förvaltningsmyndighet på miljöområdet för frågor om bevarande, restaurering och hållbart nyttjande av sjöar, vattendrag och hav. Myndigheten inledde sin verksamhet 2011 och återfinns under Miljödepartementet.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Redpill Linpro för in Alfresco dokumenthantering åt Jönköpings kommun

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss