Havs- och Vattenmyndigheten live med ny digital identitet av Consid

In Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Havs- och Vattenmyndigheten har lanserat sin nya digitala identitet och webb på havochvatten.se under dagen. Det tillsammans med ett projektteamet för ny externwebben från Consid som har jobbat tillsammans med några representanter från Havs- och Vattenmyndighetens digitala enhet. Nya havochvatten.se på SiteVision CMS är bakgrundsanimerad men med fokus på moderna helskärmsmobiler och har målgruppsingångar för self-service inom Mina sidor samt ett CX-fokuserat sökfält samt länkar för snabb direktkontakt med myndigheten. Havs- och vattenmyndigheten är en svensk...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon