Arbetsmiljöverket, Försvaret och Transportstyrelsen slåss om bästa samhällskommunikation

In Nyheter, Intranät, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Om bara nio dagar ska Sveriges bästa webbplatser och intranät utses. 15 företag, organisationer och myndigheter är nominerade i tre kategorier 2021. Web Service Award har sedan år 2000 undersökt vilka webbplatser och intranät svenskarna är mest nöjda med. De som har fått högst resultat av besökarna blir nominerade till Web Service Award.

I år ska de digitala kanalerna har blivit ännu viktigare, menar WSA. I snitt har så ökade trafiken till webbplatserna och intranäten med ca 20 procent under första vågen. Allt tyder på att det fortsätt öka ännu mer under vintern 2020.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Epiroc, Billerud, Kriminalvården och Svensk fastighetsförmedling m fl tävlar om bästa webb

Nominerade till Web Service Award

Kategori: Samhällskommunikation

  • Arbetsmiljöverket https://www.av.se/
  • Försvarsmakten https://www.forsvarsmakten.se/


    Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!

    Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon