Arkeologerna klarar av texttungt innehåll med ny WordPress av Bazooka

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bazooka har tagit fram Arkeologernas nya webbplats på en WordPress CMS. Arkeologerna ville kunna visa upp uppdragens geografiska spridning och variation samt lyfta fram den spetskompetens hos medarbetarna som utgör grunden för verksamheten. Webbplatsen skulle även presentera verksamheten tydligare mot målgrupper och paketera ett texttungt innehåll (rapporter) på ett mer publikt och tillgängligt sätt. Den nya grafiska profilen togs fram av Bold och anpassades efter den nya webbplatsen. Arkeologerna bedriver konsultverksamhet inom arkeologi och kulturmiljö. De är också...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon