Wix släpper en drös med tillägg, klarar numera e-handel, musik och forum

In AI, Machine Learning, Botar, E-handel, Nyheter, SEO, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Wix CMS, som vi berömt för sin innovation och sina faktiska framgångar inom AI under 2016/2017, har sammanfattat egna nysläppen och tilläggen till CMS:et. Uppdaterade eller släppta under 2017. Och det var en hel del tillägg. Allt följande finns numera att aktivera i Wix-produkten: Wix SEO Wiz (som de jobbat mycket med under 2017) Wix Forum (eget forumstöd á la vBulletin) Wix Video (för eget videoarkiv etc.) Wix Music (koppla in och styra musik på hemsidor) Wix Photography...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon