ATG.se en av världens bästa Umbraco webbplatser

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Teknikvalen kring en av förra årets större webblanseringar klarnar. När Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) efter 4 långa års projektering och webbutveckling lämnade sin illa omtyckta, Flashbaserade webb för en modernare upplevelse landade stora delar av tekniken på en dansk open source .NET Umbraco lösning.

Den utvecklingen stod till en stor del Uppsalabaserade Phosworks Digital Ideas för. Det gjorde de så pass bra att de vann ”bästa integration” under Umbracos utvecklarprisutdelning.

” – Att vi som digital kommunikationsbyrå kniper en av de tyngsta tekniska integrationspriserna på marknaden påvisar att vi inte bara har en kreativ höjd utan även en teknisk bredd som är unik.”

Säger Samuel Green, CTO Phosworks Digital Ideas.

ATG.se skulle enligt planen stå klar 2014, men kom först ut just samma vecka (!) som Flash förbjöds i Chrome webbläsare.

Phosworks har 49 heltidsanställda och även kontor i Stockholm och Los Angeles. Andra kunder till byrån är Svenska kyrkan, Electronic Arts, GE Healthcare, Thermo Fisher, CSN, Lernia, Uppsala Universitet, SVT och SLU.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Världsledande mäklarfirma väljer Umbraco och svensk leverans

Leave a Comment