ATG.se en av världens bästa Umbraco webbplatser

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Teknikvalen kring en av förra årets större webblanseringar klarnar. När Aktiebolaget Trav och Galopp (ATG) efter 4 långa års projektering och webbutveckling lämnade sin illa omtyckta, Flashbaserade webb för en modernare upplevelse landade stora delar av tekniken på en dansk open source .NET Umbraco lösning.Den utvecklingen stod till en stor del Uppsalabaserade Phosworks Digital Ideas för. Det gjorde de så pass bra att de vann "bästa integration" under Umbracos utvecklarprisutdelning. " - Att vi som digital kommunikationsbyrå kniper en av...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment