Atlassian på väg till börsen, Jira mycket lönsamt

In Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Jiras ägare Atlassian tycker, liksom Acquia Drupal, att konjunkturen talade för att gå till börsen. Atlassian kommer noteras och hoppas därmed dra in runt 250 miljoner dollar i nytt kapital. Bolaget omsätter just nu 319,5 miljoner dollar (upp från fjolårets 215,1 miljoner) och går med 65 miljoner dollar i vinst. Det visar sig även att bland produkterna Atlassian representerar är det Jira och Confluence som drar in klart mest pengar (66% av allt)....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.