Broström på EPiServer av GoodOld och Cordovan, GoodOld själva föredrar Drupal

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Wordpress by edenstrom4 Comments

Cordovan Digital och Björn Jefferys GoodOld (koncept och form) har släppt rederiet Broströms nya sajt Brostrom.se på EPiServer CMS. Men de glömde att styra upp domännamnsroten. GoodOld själva har nyligen uppdaterat sin sajt. Då valde de att uppdatera via Drupal istället för sitt tidigare CMS Wordpress....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.

cURL error 28: Operation timed out after 5000 milliseconds with 0 bytes received

To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment