Byt ut EPiServer mot N2 tycker Prototyp

In Microsoft .NET, Nyheter, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Prototyp har släppt ett nytt webbverktyg åt Perfomance Potential som tillåter arbetsgivare och potentiella rekryteringar att göra samma typer av självskattningar. För att sedan åstadkomma en bättre match med avseende på värderingar, tillvägagångsätt och drivkrafter mellan de två grupperna. Prototyp är N2-fokuserade och marknadsför den svenska open source .NET CMS-proukten som: "Gratisalternativet till EPiServer" i en kampanj som pågår just nu....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. N2 är ett trevligt light-CMS med skön attityd. Uppdaterat senast 9 april.

    Umbraco är större men svajigare. Dessutom åker du på avgifter på saker som du inte förenar med kulturen kring ”öppen källkod”.

  2. Ja, vi använder N2 till flertalet projekt som inte har några större behov. Umbraco har jag tyvärr hemska erfarenheter om rent utvecklarmässigt.. :(

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.