CamillaLackberg.com lanserad på lemoon CMS

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Populära Camilla Läckbergs Camillalackberg.com valde, numera helt gratis open source produkten, lemoon CMS när den byggdes upp. Sajten har fått ett multimediautseende med scriptad bookshelf-navigering (och egna scrollbars). Sajten är på engelska och ganska matad med tanke på att det är en författarsajt. Blogg får ligga externt på en gratis Google Blogger. I höst har dessutom lemoon® CMS knutit an följande mindre kunder: Advokatbyrån Gulliksson Gulliksson.se som tog hjälp av Borstahusen för sin sajt och valde CMS....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,
    Tack för raderna om lemoon. Tänkte bara nämna att lemoon är inte opensource, det är gratis det är korrekt men inte opensource.
    mvh
    Gunnar Nordström
    /lemoon.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.