Camilla Läckberg, lemoon lemoon, Nyheter

CamillaLackberg.com lanserad på lemoon CMS

In lemoon, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Populära Camilla Läckbergs Camillalackberg.com valde, numera helt gratis open source produkten, lemoon CMS när den byggdes upp. Sajten har fått ett multimediautseende med scriptad bookshelf-navigering (och egna scrollbars). Sajten är på engelska och ganska matad med tanke på att det är en författarsajt. Blogg får ligga externt på en gratis Google Blogger. I höst har dessutom lemoon® CMS knutit an följande mindre kunder: Advokatbyrån Gulliksson Gulliksson.se som tog hjälp av Borstahusen för sin sajt och valde CMS....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hej,
    Tack för raderna om lemoon. Tänkte bara nämna att lemoon är inte opensource, det är gratis det är korrekt men inte opensource.
    mvh
    Gunnar Nordström
    /lemoon.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.