Capesand bakom WindowsAzure baserat CMS

In Cloud / Förvaltning, Microsoft .NET, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Capesand har tillsammans med Select Wellness tagit fram 30minuter.com på samma platform som tidigare kundprojektet steg.se, ett WindowsAzure-specifikt CMS. 30minuter är en aktivitetstävling för arbetsplatser som går ut på att deltagarna ska vara fysiskt aktiva minst 30 minuter per dag. WindowsAzure lösningen erbjuder prestandanpassningar till "peakperioderna" för Steg.se och 30minuter. Fokus i projektet har annars varit på att ta fram en enkel, användarvänlig och stilren webbplats. Steg.se är ett hälsokoncept framtaget av Select Wellness som hjälper arbetsplatser att bli...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment